Cautare

3614 de rezultate pentru "clasament de fotbal dolj juniori" (3.98 secunde)
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. ... Asa cum se intampla si in cazul unora dintre consilierii judeteni din Dolj, ale caror averi, daca nu au scazut, s-au conservat sau au crescut considerabil.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj. Eliberat din functie de guvern, Brezniceanu si-a gasit repede un loc de munca la Senat, dar i s-a facut dor de casa.
Subprefectul de Dolj, Cristian Sovaila, si-a pierdut postul ca efect al unei hotarari de guvern publicate ieri in Monitorul Oficial.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj. Eliberat din functie de guvern, Brezniceanu si-a gasit repede un loc de munca la Senat, dar i s-a facut dor de casa.
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Consiliul Judetean (CJ) si Institutia Prefectului din Dolj au de partea lor cate o institutie care le imparte dreptatea in razboiul administrativ pe care il duc de trei ani.
PNL Dolj are nevoie de dovezi de dragoste din partea primarilor banuiti ca sunt in tandreturi cu alte partide.
PNL Dolj are nevoie de dovezi de dragoste din partea primarilor banuiti ca sunt in tandreturi cu alte partide.
PDL Dolj a completat ieri lista candidatilor sai pentru alegerile locale din acest an. Cu 179 de voturi din 186, filiala a decis sa-l nominalizeze pe Stefan Stoica drept candidat la sefia Consiliului Judetean (CJ) Dolj.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Valeriu Zgonea a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor Liderului grupului deputatilor PSD, Valeriu Zgonea, a fost ales marti, cu 161 de voturi pentru, presedinte al Camerei Deputatilor, in cadrul unei sesiuni extraordinare a Camerei inferioare a Parlamentului. ... Au fost prezenti 177 de deputati.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Cine crede ca se poate face treaba cu inspectori fiscali platiti cu mai putin de patru milioane de lei pe luna se insala.
Se anunta vremuri grele pentru functionarii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj. La sugestia Uniunii Europene, Ministerul Finantelor va redistribui o parte din cei peste 700 de angajati ai directiei catre alte localitati unde acestia ar trebui sa primeasca locuinte de serviciu.
Rocsana Ghenoiu este banuita ca ar fi folosit 21.000 de euro in alte scopuri decat cele pentru care a obtinut finantare UE.
Camera de Comert si Industrie Oltenia (CCI) si Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) au ajuns la cutite.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Oltenii au inceput sa-si cumpere clocitori, deoarece nu mai au de unde sa achizitioneze pui. ... Firmele de profil sunt din ce in ce mai putine. Primavara aceasta, persoanele interesate sa achizitioneze pui de rasa cu scopul de a-i creste au avut surpriza de a cauta in zadar.
google-analytics.com